Onze kaart

Voorgerechten

6 Oesters natuur op ijs
en bieslookbrood
21.00

½ Kreeft “’t Kleine Genoegen”
25.50pp
(per 2 pers)

Tartaar van zeebaars met rucola en hazelnootjes
22.00

Gebakken ganzenlever met appeltjes
25.50

Op zaterdagavond serveren wij enkel ons zaterdagmenu. 

Torentje van Krab en avocado.
Kreeft 't Kleine Genoegen

Hoofdgerechten

Kabeljauw met prei
en grijze garnalen
32.50

Kreeft “t Kleine Genoegen”
35.00

Eendenborst met sinaasappel, gember en witloof
31.00

Krokant gebakken kalfszwezerikken met
Appeltjes en witloof
35.00

Op zaterdagavond serveren wij enkel ons zaterdagmenu. 

Nagerechten

Dame blanche met warme chocoladesaus
9.00

Vanille ijs met warme appeltjes,
gezouten karamel en krokant koekje
9.00

Op zaterdagavond serveren wij enkel ons zaterdagmenu. 

.

Dessert van de chef
€11.00

Assortiment hartige kazen
en warme kramiek
€12.00