Onze kaart

Voorgerechten

6 Oesters natuur op ijs
en bieslookbrood
18.00

Haringmaatjes met prinsesboontjes, appel en curry.
14.50

Huisgemaakte garnaalkroketjes met gefruite peterselie
14.00

½ Kreeft “’t Kleine Genoegen”
25.50pp
(per 2 pers)

Krokant Gebakken zwezeriken met seizoensgroenten
17.00

Gebakken ganzenlever met appeltjes
15.00

Op zaterdagavond serveren wij enkel ons menu 't Kleine Genoegen 

Gelieve allergieën en vegetarische wensen steeds op voorhand door te geven.

Torentje van Krab en avocado.
Kreeft 't Kleine Genoegen

Hoofdgerechten

Kabeljauw met gestoofde prei
en grijze garnalen
32.50

Kreeft “t Kleine Genoegen"
35.00

Caeser salade met parelhoen en ansjovis dressing
17.00

Licht gepekeld speenvarken met jonge worteltjes en edamame
29.50

Krokant gebakken kalfszwezeriken met seizoensgroenten
35.00

Op zaterdagavond serveren wij enkel ons zaterdagmenu. 

Gelieve allergieën en vegetarische wensen steeds op voorhand door te geven.

Nagerechten

Dame blanche met warme chocoladesaus
9.00

Vanille ijs met warme appeltjes,
gezouten karamel en krokant koekje
9.00

Op zaterdagavond serveren wij enkel ons zaterdagmenu. 

.

Dessert van de chef
€11.00

Assortiment hartige kazen
en warme kramiek
€12.00