Onze kaart

Voorgerechten

6 Oesters natuur op ijs
en bieslookbrood
18.00

Quinoa met boschampignons en mascarpone
13.50

Huisgemaakte garnaalkroketjes met gefruite peterselie
14.00

Tartaar van rode biet, makreel en mierikswortel
17.50

½ Kreeft “’t Kleine Genoegen”
25.50pp
(per 2 pers)

Krokant Gebakken zwezeriken met seizoensgroenten
17.00

Gebakken ganzenlever met appeltjes
15.00

Op zaterdagavond serveren wij enkel ons menu 't Kleine Genoegen 

Gelieve allergieën en vegetarische wensen steeds op voorhand door te geven.

Torentje van Krab en avocado.
Kreeft 't Kleine Genoegen

Hoofdgerechten

Vis van de dag
25.50

Kreeft “t Kleine Genoegen"
35.00

Wintersalade met pompoen, nootjes en bloedworst
17.00

Filet van fazant met witloof en hazelnootkroketjes
26.50

Ribstuk van hert met wintergarnituur
32.50

Krokant gebakken kalfszwezeriken met seizoensgroenten
35.00

Op zaterdagavond serveren wij enkel ons zaterdagmenu. 

Gelieve allergieën en vegetarische wensen steeds op voorhand door te geven.

Nagerechten

Dame blanche met warme chocoladesaus
9.00

Vanille ijs met warme appeltjes,
gezouten karamel en krokant koekje
9.00

Op zaterdagavond serveren wij enkel ons zaterdagmenu. 

.

Dessert van de chef
€11.00

Assortiment hartige kazen
en warme kramiek
€12.00