Onze kaart

Voorgerechten

6 Oesters natuur op ijs
21.00

Carpaccio van Sint - Jakobsvruchten
Met kruidensalade
22.00

½ Kreeft ’t Kleine Genoegen
25.50pp (per 2 pers)

Kalfszwezerik met spinazie
24.00

Gebakken ganzenlever met
Nectarines
22.50

Torentje van Krab en avocado.
Kreeft 't Kleine Genoegen

Hoofdgerechten

Kabeljauw met prei
en grijze garnalen
32.50

Kreeft ’t Kleine Genoegen
35.00pp

Filet van runds met kleurige bloemkoolroosjes,
Pommes Dauphine en mergpijpje
32.00

Krokante kalfszwezerikken spinazie en pommes Dauphine
35.00

Nagerechten

Gebak van het huis
9.00

Dame blanche met warme chocoladesaus
9.00

Vanille ijs met warme appeltjes,
gezouten karamel en krokant koekje
9.00

.

Dessert van de chef
€11.00

Assortiment hartige kazen
en warme kramiek
€12.00