Onze kaart

Voorgerechten

6 Oesters natuur op ijs
en bieslookbrood
21.00

½ Kreeft “’t Kleine Genoegen”
25.50pp
(per 2 pers)

In whisky gemarineerde zalm
Met tuinkruiden en gepekelde komkommer
22.00

Gebakken ganzenlever met vijgjes
25.50

Torentje van Krab en avocado.
Kreeft 't Kleine Genoegen

Hoofdgerechten

Kabeljauw met prei
en grijze garnalen
32.50

Kreeft “t Kleine Genoegen”
35.00

Hertenfilet met herfst garnituur
36.00

Hazenrug Harlekijn
36.00

Krokant gebakken kalfszwezerikken met
Appeltjes en witloof
35.00

Nagerechten

Gebak van het huis
9.00

Dame blanche met warme chocoladesaus
9.00

Vanille ijs met warme appeltjes,
gezouten karamel en krokant koekje
9.00

.

Dessert van de chef
€11.00

Assortiment hartige kazen
en warme kramiek
€12.00